Gemblengna mandi: potensi téh optimistis

Kalayan tumuwuhna gancang tina ékonomi Cina urang jeung perluasan paménta pasar, asing merek Ware Saniter ogé geus diasupkeun pasar domestik, sarta aranjeunna geus diatur wisata maranéhanana dina pasar tinggi-tungtung domestik. Dina nyanghareupan kompetisi éksternal, usaha Ware Saniter Cina urang kudu manggihan cara sejen pikeun ngamimitian pamikiran ngeunaan kumaha carana nyieun cara nu kaluar.
Kebangkitan merek Ware Saniter asing patogén merek nasional
Nyanghareupan krisis dibawa ngeunaan ku kompetisi di merek Ware Saniter asing, nu merek Saniter Ware internasional di kota mimiti-nagara golongan di Cina mimiti ngarasa coolness tur ngancik perhatian maranéhanana ka pasar kadua jeung katilu-nagara golongan. Leuwih ti éta, maranéhna gancang mimitian dirumuskeun pakait marketing na jualan strategi pikeun mastikeun yén pasar heula-garis teu leungit, bari ngembangna pangsa pasar anu pasar kadua jeung katilu-nagara golongan.
Najan kitu, angger jeung kontrol nu kawijakan ti pasar real estate Cina urang geus ngarah ka réduksi sinambung real estate tinggi-tungtung kayaning villas, sarta kurangna jualan di luhur-tungtung perumahan komérsial di kota first- jeung kadua-nagara golongan, sahingga nyered turun tinggi-tungtung pasar Saniter Ware sarta ngabalukarkeun ka ngaleutikan. Dina hadir, domestic well-dipikawanoh merek pamutahiran imah geus disadap di luhur-tungtung pasar Saniter Ware, anu boga dampak hébat kana merek Ware Saniter internasional.
Dina waktu nu sarua, jeung ngembangkeun gancang industri Ware Saniter Cina urang, aya geus merek domestik kawentar kayaning Wrigley jeung jiu Mu. Loba tinggi-tungtung hotél sarta hotél geus dimimitian buang hydrangea mun merek domestik jeung kualitasna alus sarta harga saeutik. Kebangkitan merek nasional geus rampok posisi alamiah tina merek Ware Saniter internasional.


Pos waktos: Jan-18-2019
WhatsApp Online Chat!