banjo përgjithshëm: potenciali është optimist

Me rritjen e shpejtë të ekonomisë së Kinës dhe zgjerimin e kërkesës së tregut, markave të huaja sanitare ndërgjegjshëm kanë hyrë edhe në tregun e brendshëm, dhe ata kanë vendosur pamjet e tyre në tregun fund të lartë vendas. Në fytyrën e konkurrencës së jashtme, ndërmarrjet sanitare Kinës ndërgjegjshëm duhet të gjejnë një tjetër mënyrë për të filluar të menduarit rreth asaj se si për të krijuar një mënyrë për të dalë.
Rritja e markave të huaja ndërgjegjshëm sanitare pushtuese markave kombëtare
Të ballafaquar me krizën solli nga konkurrenca e markave të huaja ndërgjegjshëm sanitare, markave ndërkombëtare ndërgjegjshëm sanitare në qytetet e parë të nivelit në Kinë filluan të ndjehen të freski dhe kthyer vëmendjen e tyre në tregjet e dytë dhe të tretë-shtresore. Për më tepër, ata shpejt filluan të formuluar marketingut dhe shitjeve strategjitë përkatëse për të siguruar që tregu i parë-line nuk ka humbur, duke zgjeruar pjesën e tregut të tregjeve të dytë dhe të tretë-shtresore.
Megjithatë, politikat rregullimin dhe kontrollin e tregut të pasurive të patundshme të Kinës kanë çuar në reduktimin e vazhdueshëm të pasurive të patundshme fund të lartë të tilla si vila, dhe mungesa e shitjeve të lartë fund strehimit komerciale në qytetet e parë dhe të nivelit të dytë, duke e zvarritur poshtë fund të lartë të tregut ndërgjegjshëm sanitare dhe duke shkaktuar atë të tkurret. Aktualisht, vendas të njohur markave përmirësim në shtëpi kanë zbuluar në fund të lartë të tregut ndërgjegjshëm sanitare, e cila ka një ndikim të madh në të markave ndërkombëtare sanitare ndërgjegjshëm.
Në të njëjtën kohë, me zhvillimin e shpejtë të industrisë sanitare Kinës ndërgjegjshëm, ka pasur markave të famshme të brendshme të tilla si Wrigley dhe Jiu Mu. Shumë hotele të lartë fund dhe hotelet kanë filluar të hedhin lulebore të markave vendore me cilësi të lartë dhe çmim të ulët. Rritja e markave kombëtare ka grabitur pozicionin e pandarë e markave sanitare ndërkombëtare ndërgjegjshëm.


Ora Post: Jan-18-2019
WhatsApp Online Chat!