Produkte Featured

Më Banjo Co, Ltd u stablished in2003 dhe gjendet në Zhejiang të Kinës taizhou.

Total mbulon një sipërfaqe prej 10000m2.

Që është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e drurit të ngurta mobilje banjo material.

emrin e vet tonë markë është "Longer Bath"

ne jemi të nderuar për të marrë titullin e furnizuesit më të mirë nga evropianët dhe amerikanët tanë konsumatorëve ...

Lexo më shumë

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!