baie ansamblu: potențialul este optimist

Odată cu creșterea rapidă a economiei Chinei și extinderea cererii de piață, mărci obiecte sanitare străine au intrat , de asemenea , pe piața internă, și le - au pus ochii pe piața internă high-end. În fața concurenței externe, întreprinderile din China obiecte sanitare trebuie să găsească un alt mod de a începe gândesc cum să creeze o cale de ieșire.
Creșterea de branduri obiecte sanitare străine invadatoare branduri naționale
Confruntați cu criza provocată de concurența mărcilor obiecte sanitare străine, mărcile internaționale obiecte sanitare din orașe de prim nivel în China a început să se simtă răcoarea și-au îndreptat atenția spre piețele de-al doilea și al treilea nivel. Mai mult decât atât, au început rapid să formuleze strategii de marketing și vânzări corespunzătoare pentru a se asigura că piața de primă linie nu a pierdut, în timp ce extinderea cotei de piață a piețelor doilea și al treilea nivel.
Cu toate acestea, politicile de reglementare și control al pieței imobiliare din China au condus la reducerea continuă de bunuri high-end reale , cum ar fi vile, iar lipsa vânzărilor de locuințe comerciale high-end în orașe primul și al doilea nivel, trăgând astfel în jos piața obiecte sanitare high-end și determinând - o să se micșoreze. În prezent, pe piața internă bine-cunoscute branduri de îmbunătățire acasă au interceptat piața obiecte sanitare high-end, care are un impact mare asupra branduri internaționale obiecte sanitare.
În același timp, odată cu dezvoltarea rapidă a industriei Chinei obiecte sanitare, au fost renumite branduri interne , cum ar fi Wrigley si Jiu Mu. Multe hoteluri high-end și hoteluri au început să arunce hortensie la branduri interne cu înaltă calitate și preț scăzut. Creșterea de branduri naționale a jefuit poziția inerentă a mărcilor internaționale obiecte sanitare.


taimi Post: Jan-18-2019
WhatsApp Online talatalanoaga!