desain jedhing waistline ngilangi aturan lan nengsemake manungsa waé

Umumé, satunggaling jalur hiasan digunakake kanggo lumahing tembok saka papan, kang disusun ing posisi saka 0.8 kanggo 1 meter saka lemah, uga disebut baris pinggul. Posisi waistline kothak kaya waistline saka sandhangan, yaiku embellishment indispensable. Contone, ing release fashion populer, baris pinggul kothak sing nemtokake gaya hiasan ngarep, uga wis gaya dhewe changes.In sasi, waistline tansah horisontal. Nanging ing akeh saka paesan taun, desain waistline bakal nerak paugeran lan njupuk rute vertikal. Miturut profesional, ing waistline vertikal bakal luwih adi ing baris saka waistline horisontal, lan bakal nyimpen materi luwih waistline horisontal. Ing pilihan saka pola, padhang, mripat-keno, budaya utawa modern line pinggul vertikal iku pilihan sing paling apik.

waistline banget lancip: elegan lan elegan

Ukuran lan uniformity padha dadi syarat standar kanggo mbikak kothak. The waistline tradisional kothak persegi dowo. Loro saka owah-owahan saka werna, ana owah-owahan ing dipikir lan aran. Desain waistline cilik-ukuran wis mboko sithik muncul ing produk anyar modern ing taun anyar. The waistline lancip bisa digunakake karo waistline biasa utawa piyambak.

Ing papan jedhing elegan, katon saka waistline lancip alus lan elegan, kaya waistband lancip cah wadon kang, ora unassuming, lan mripat-keno.

waistline nglukis: pola menang

Dibandhingake karo wong sing kaya gaya alus, wong sing kaya pola warni uga wis pribadi pilihanipun. Tinimbang baris pinggul, kembang gedhe-ukuran sing digunakake. Saliyane ing impact kuwat saka werna, cara perakitan beda uga bisa nggawe wong katon apik. Salah padhang. Miturut pilihan pangguna, kothak beda bisa milih kanggo nggawe noto seni lan nggawe desain pribadi.

waistline Square: diubengi dening pangilon

Saliyane ing saperangan stiker ndhuwur, waistline wis macem-macem stiker Creative, diselehake bebarengan pangilon, supaya pangilon wis pigura sing bisa cocok karo tembok. Koyo papan luwih konsisten.


Post wektu: Oct-17-2018
Tampilan Online Chat!