Sakabèhé jedhing: potensial optimistis

Kanthi wutah kanthi cepet saka China kang ekonomi lan expansion saka pasar dikarepake, manca merek ware sanitary uga wis mlebu pasar domestik, lan padha wis pandelengan ing pasar dhuwur-mburi domestik. Ing pasuryan saka kompetisi external, Enterprises ware sanitary China kang kudu golek cara liya kanggo miwiti mikir carane nggawe cara metu.
Munggah ing merek ware sanitary manca invading merek nasional
Ngadhepi karo krisis digawa babagan dening kompetisi merek ware sanitary manca, merek sanitary ware internasional ing kutha pisanan-undakan ing China wiwit aran coolness lan nguripake manungsa waé sing kanggo pasar kapindho lan katelu-undakan. Menapa malih, padha cepet wiwit ngramu cocog marketing lan dodolan Sastranegara kanggo mesthekake yen pasar pisanan-line ora ilang, nalika ngembangaken pasar bareng saka pasar kapindho lan katelu-undakan.
Nanging, angger-angger lan kontrol ing kawicaksanan nyata pasar Estate China kang wis mimpin kanggo abang dadi real estate dhuwur-mburi kaya Villas, lan lack of dodolan dhuwur-mburi omah komersial ing kutha-kutha kawitan- lan liya-undakan, mangkono nyeret mudhun dhuwur-mburi pasar sanitary ware lan nyebabake kanggo nyilikake. Ing saiki, domestik kondhang merek dandan ngarep wis intercepted ing dhuwur-mburi pasar sanitary ware, kang wis impact gedhe ing merek ware sanitary internasional.
Ing wektu sing padha, karo perkembangan kanthi cepet saka industri ware sanitary China kang, wis ana merek domestik misuwur kayata Bridge lan Jiu Mu. Akeh dhuwur-mburi hotels lan hotels wis dipunwiwiti kanggo uncalan hydrangea kanggo merek domestik kanthi kualitas dhuwur lan kurang rega. Munggah ing merek Nasional ngrampok posisi gawan merek ware sanitary internasional.


Post wektu: Jan-18-2019
Tampilan Online Chat!