About Us - Langle

Babagan awake dhewe

Maneh Kitchen Co., Ltd

Teknologi First-kelas

Maneh Kitchen Co., Ltd iki stablished in2003 lan dumunung ing Taizhou zhejiang China.

Total Jembaré saka 10000m2.

Sing spesialisasine ing ngembangaké lan mrodhuksi kayu ngalangi materi jedhing Furnitur.

jeneng account kita dhewe "Maneh Bath"

kita diajeni diwenehi judhul Supplier paling saka Éropah lan Amerika kita pelanggan ...

 

proses lukisan semprotan

Nggunakake account Carbury Paint lingkungan Proteksi domestik, sawisé enem pangolahan uyuh perawatan, prodhuk iku arang banget Gamelan lan lengkap.

bahan diimpor

Top Oak abang saka Amérika Lor lan AA Oak saka Thailand kapilih minangka bahan utama. Sawise pangatusan perawatan, isi Kelembapan ana bab 7%, kang digawe struktur produk paling stabil.

hardware Quality

Diimpor Bailong fittings hardware lan hardware Dongtai domestik bisa milih kanggo 100.000 kaping jaminan kualitas.

sela Pure

Diimpor marmer alam murni, liwat Processing multi-proses, supaya saben produk bisa dadi unik.

Service tenet: "Customer pisanan, ajining diri pisanan, kualitas pisanan"


Tampilan Online Chat!